menuINSCHRIJVING HUREN IN
GRAAF VAN ZANDE GEOPEND!
8 WONINGEN TYPE BARON

 

De Baron staat voor bereikbare kwaliteit, acht fraaie eengezinswoningen met een woonoppervlakte van circa 131 m2. Een heerlijke plek om te wonen en plezier te hebben van alles wat het leven hier in petto heeft. Heerlijk genieten buiten en binnen.

De Baron is met een beukmaat van 5.10 meter het kleinste woningtype in het project, maar net als de grotere woningen wel standaard 11 meter diep op alle woonlagen. Daarmee dus geen optionele uitbouw nodig! en deze diepte komt terug op alle verdiepingen. De helft van de woningen type De Baron zijn met de privétuin gelegen aan de binnenplaats. Dus alle ruimte om te genieten! 

De andere vier woningen zijn bereikbaar via binnenplaats en liggen met het terras direct aan de ecologische zone. Vanuit de woonkamer directe verbinding met het terras aan het water. Door de verbinding met de ecologische zone en de standaard hagen als afscheiding woont u bijna in de natuur.

De eerste etage heeft drie slaapkamers en een lekkere badkamer. Het leven is mooi. In Graaf van Zande en in woningtype De Baron. 

 

  • Woonoppervlakte circa 131 m2
  • Bouwnummers 15 t/m 18 privétuin aan de binnenplaats, ligging op het zuidwesten
  • Bouwnummers 38 t/m 41 privétuin aan de binnenplaats, ligging zuidoost
  • Bouwnummers 34 t/m 37 terras aan de ecologische zone, ligging op het zuidwesten
  • 3 Slaapkamers op eerste verdieping
  • Standaard aangesloten op warmtenet CW-klasse 4
  • Eigen parkeerplaats
  • Berging op binnenplaats

 

Wat een plezier en wat een genot!

Ja, het worden straks heerlijke zomers in Graaf van Zande en volop genieten in de prachtige gemeenschappelijke binnentuin of in de eigen achtertuin met eventueel een terras aan het water.

Alle woningen van type De Baron zijn verkocht!

Ondanks Graaf van Zande in 's-Gravenzande momenteel uitverkocht is, heeft u nu toch nog de mogelijkheid om in dit mooie project te gaan wonen! Vanaf vandaag wordt namelijk gestart met de verhuur van 8 woningen! Het gaat hierbij om de bouwnummers 15 t/m 18 en 38 t/m 41 van het type Baron, die op dit moment worden gerealiseerd. De woningen zullen verhuurd worden via makelaarskantoor Helm & Heus Nieuwbouw. Online inschrijven is vanaf nu mogenlijk.