menu

de gravin
heerlijk ruim

De eengezinswoningen van type De Gravin bestaan uit vijf rijwoningen, waarvan een hoekwoning. Echt ideaal voor gezinnen of stellen met grote plannen.

Door het hele huis is er ruimte om heerlijk te leven en te spelen. De woningen hebben een beukmaat van 5.40 meter en een diepte van maar liefst 11 meter. Daarmee hebben de woningen standaard al extra diepte en een woonoppervlakte van circa 139 m2 waardoor er geen uitbouw nodig is!

De woningen hebben drie grote etages. Op de begane grond bevinden zich de hal, het  toilet, de ruime woonkamer en de keuken. Alle woningen van type De Gravin hebben hun achtertuin aan het water van de ecologische zone.  

Vanuit de woonkamer heeft u dus directe verbinding met het terras aan het water. Deze woningen van type De Gravin zijn bereikbaar via de voortuin die verbonden is aan de binnenplaats. Uw voortuin is dus eigenlijk ruim 900 m2 groot.. 

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een comfortabele familiebadkamer. De zolder is groot. Op de binnenplaats zijn de buitenbergingen geclusterd uitgevoerd in een duurzame uitvoering van hout met sedum-dakbedekking en natuurlijk een eigen parkeerplaats.

 

  • Woonoppervlakte circa 139 m2
  • Bouwnummers 29 t/m 33 terras aan de ecologische zone, ligging op het zuidwesten en privétuin aan de binnenplaats, ligging op het noordoosten
  • 3 Slaapkamers op eerste verdieping
  • Standaard aangesloten op warmtenet CW-klasse 4
  • Eigen parkeerplaats
  • Berging op binnenplaats

 

Wat een plezier en wat een genot!

Ja, het worden straks heerlijke zomers in Graaf van Zande en volop genieten in de prachtige gemeenschappelijke binnentuin of in de eigen achtertuin met eventueel een terras aan het water.

Alle woningen van type De Gravin zijn verkocht!