menu

alles is zo dichtbij 

Graaf van Zande ligt op een bijzondere locatie: aan de zogenaamde ecologische Poelzone. Deze groene ecologische zone is rijk aan water en natuur mét een verbinding naar de kust. Graaf van Zande ligt precies tussen de Poelwatering en de Nieuwe Vaart in een dorpse woonwijk tussen het groen en water met speelplekken voor alle leeftijden. Op de kaart is goed te zien hoe dichtbij alles is voor een heerlijk leven.

Met de fiets bent u in 5 minuten op het strand of bij de recreatieplas Prinsenbos. Binnen tien minuten wandelt u in het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande of Naaldwijk met hun brede winkelaanbod. Kinderopvang, de basisschool en de middelbare school liggen op een paar minuten fietsen. Voor sportievelingen; het Juliana Sportpark en het zwembad de Maesemunde liggen dichtbij. Alles bij elkaar volop redenen om voor dit prachtige project te kiezen.

 

Waar wilt u naar toe?

De algemene bereikbaarheid van Graaf van Zande is goed. Bus 31 brengt u naar Den Haag, Hoek van Holland of Monster.

Ook voor het vervoer met de auto zijn er uitstekende verbindingen: Via de Lier krijgt u aansluiting met de A20 richting Rotterdam en de N223 richting Delft.

De N211 leidt u in noordoostelijke richting, via Poeldijk en Wateringen, naar de aansluiting op de A4 richting Schiedam/ Rotterdam of Den Haag/ Amsterdam.

Kortom: alle grote steden zijn bijzonder goed bereikbaar.