menu

een voor allen
allen voor een

Graaf van Zande is natuurlijk gloednieuw maar heeft ook iets historisch. De inspiratie is ge├źnt op het vroegere wonen op een slot. Van buiten beschermd met daarbinnen een grote plaats waar mensen samenkwamen, handel dreven en plezier maakten.

In het midden bevindt zich een grote gemeenschappelijke tuin. Er omheen zijn de fraaie 27 eengezinswoningen en 14 appartementen gerangschikt in een geborgen carre.

Graaf van Zande gaat ook dat beschermde wonen bieden.
Belangrijk voor gezinnen met spelende kinderen en voor de oudere bewoners. De meeste woningen en het binnenterrein zijn namelijk alleen via twee poorten bereikbaar. Zo ontstaat er een beschutte omgeving naar de buitenwereld en krijgt het wonen in Graaf van Zande iets van ‘onder ons’.

Direct buiten de poorten van Graaf van Zande worden parkeervoorzieningen aangelegd waar alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats.

Graaf van Zande wordt een unicum in de omgeving. Hier kunt u royaal wonen met een eigenzinnige uitstraling. U kunt op uzelf zijn maar ook met anderen. Met thuis naar keuze een aangename stilte maar buiten soms ook gezellig geroezemoes. Oer-Nederlands maar door de centrale tuin krijgt u ook een vleugje Mediterraan buitenleven.

Het is er royaal maar ook intiem wonen. Kortom: een heel bijzonder woonidee en echt een plek voor mensen die onderscheidend willen wonen en genieten. Van jong tot oud. Van alleenstaanden, stellen tot en met gezinnen met opgroeiende kinderen. Een prachtige locatie voor alle leeftijden.

Kijk hieronder voor alle verschillende woningtypes.

De woningen van Graaf van Zande:

10 Ruime eengezinswoningen De Grote Graaf

ca. 155 m2 woonoppervlakte, bnrs: 19 t/m 28

5 Eengezinswoningen De Gravin

ca. 139 m2 woonoppervlakte, bnrs: 29 t/m 33

12 Eengezinswoningen De Baron

ca. 131 m2 woonoppervlakte, bnrs: 15 t/m 18, 34 t/m 41